Mannen som var Joe Bidens stenograf i flere år, Mike McCormick, har skrevet en uautorisert biografi. Her forteller han at mannen som nå forsøker å bli president, er en skygge av seg selv. Forandringen har skjedd på bare fire år. Biden er ikke mentalt til stede og mangler energi.

“It is a complete difference from what he was in 2017,” Mike McCormick, who worked with the former vice president from 2011 to 2017, told the Washington Free Beacon. “He’s lost a step and he doesn’t seem to have the same mental acuity as he did four years ago.”

“He doesn’t have the energy, he doesn’t have the pace of his speaking. He’s a different guy,” McCormick said about 77-year-old Biden in the interview published Tuesday.

Siden McCormick hadde en upolitisk stilling og likevel var meget tett på visepresidenten, har boken potensial til å skade Biden. Kritikere har i lang tid sagt det samme. Nå blir det bekreftet av en innsider. Biden er ikke skikket til jobben.

McCormick ble intervjuet av Laura Ingraham i natt. Denne historien lar seg ikke kvele. Når man ser bildene av dagens Biden og sammenligner med hvordan han var, er det ikke samme mannen.

Flere har bemerket at Biden er helt avhengig av en teleprompter. Han leser teksten slavisk, til og med instruksjonene.

Dette i sterk kontrast til da han var på toppen. Biden pleide å legge vekk manus og snakke rett fra levra. Han hadde en evne til å få kontakt med publikum. Den er helt borte.

“He’d just make a big joke out of it, and go straight from the hip. And notice, he’s not doing that anymore. He read that [Democratic National Committee speech] verbatim … it’s not Joe Biden anymore,” McCormick said, noting he looks “lost” during interviews now.

McCormick gjør et stort nummer av at Putin er redd ham. Men da Biden besøkte Moskva i 2011, behandlet Putin ham bøllete. Midt under Bidens innlegg ble mikrofonen skrudd av, og ingen kunne høre hva Biden sa. Putin ville demonstrere at han var sjef og at han ikke hadde noen respekt for Biden.

“He basically got body slammed by Putin, really. I mean, I don’t know how else to describe it,” McCormick told the Free Beacon. “To me it was like, here’s our great foreign policy expert and he just got punk’d. And Vladimir Putin just had no fear or respect for him.”

Dette var i 2011, og Putin skulle frykte en mann som knapt kan gjøre rede for seg?

 

 

Former White House stenographer says Biden has ‘lost a step’