Danny O’Brien driver flyttebyrået Watford Moving & Storage i Hollywood. Den liberale politikken og koronakrisen har ført til at folk flytter ut til forstedene av Los Angeles eller til helt andre stater i USA, sier han.

Flyttebyrået hans har travle dager. August måned har allerede satt ny rekord, selv om vi bare er halvveis ute i måneden. Den liberale politikken har ødelagt byen, sier han. Det er ingenting politiet kan gjøre med de hjemløse som camper overalt i sentrum med dertilhørende kriminalitet.

‘There is a mass exodus from Hollywood,’ sier han.

‘And a lot of it is to do with politics. August has already set records and we are only halfway through the month.’

‘People are getting out in droves. Last week I moved a prominent person in the music industry from a $6.5 million [£5 million] mansion above Sunset Boulevard to Nashville.’

‘Liberal politics has destroyed this city,’ sier han. ‘The homeless encampments are legal and there’s nothing the police can do. White, affluent middle-class folk are getting out. People don’t feel safe any more.’

Det er «til salgs»-skilt overalt. TV-innslag viser skrekkhistorier fra hele byen hvor kvinner blir angrepet mens de jogger om morgenen og beboere som kommer hjem for å oppdage at fremmede er i ferd med å gjøre fra seg i hagen deres.

Venice beach har hatt et stort problem med hjemløse i mange år. Men nå er det det blitt et rekordstort antall som bor i telt ved den berømte stranden. De har overtatt. Blant de hjemløse finnes det mange junkies og mentalt syke. Alt dette kveler turismen, som Los Angeles er avhengig av.

Ikke akkurat noe postkort.
Under koronakrisen ble det bestemt at de hjemløse skulle få bo i byens tomme hoteller. Dette har også holdt turistene borte fra hotellene.Når får vi områder på størrelse med Monaco hvor politiet kontrollerer alle som vil inn og ikke engang tillater bobiler?

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.