Svensk politi jakter på en hvit bil etter en usedvanlig stygg hendelse i trafikken.  

To bilister havnet i opphetet diskusjon etter en forbikjøring. Den ene hugger så den andre i halsen med en kniv. Politiet leter etter «en hvit bil».

Det er Aftonbladet som forteller om den stygge hendelsen på landeveien i Hallands-regionen. To menn var involvert, sjåfør i hver sin bil.

«En man har knivhuggit en 20-årig man i halsen efter ett bråk om en omkörning. Attacken inträffade strax efter klockan 17 på länsväg 153 i höjd med Fegen i Hallands län,» skriver avisen.

Hendelsen skal ha oppstått etter at sjåførene hadde vært uenige i trafikken:

«Förarna ska ha bråkat under färd och därefter stannat sina bilar. Enligt Aftonbladets uppgifter ska den misstänkte gärningsmannen ha hoppat ut ur sin bil och huggit 20-åringen.»

Gjerningsmannen skal deretter ha flyktet fra åstedet i sin bil.

«Den misstänkta gärningsmannen avvek från platsen efter attacken och polisen har inlett en stor sökinsats. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot och polisen söker nu efter den skåpbil han ska ha färdats i.»

Svensk politi viderefører sin tradisjon med hensyn til å være sparsomme med å oppgi signalement på gjerningsmenn i slike saker.

«En vit skåpbil är intressant för oss», säger Peter Telemo, jourhavande förundersökningsledare på polisen Halland.

Fargen på bilen kan man opplyse om.

Den knivstukne bilføreren ser ut til å ha sluppet relativt heldig fra det:

«Den skadade mannen har förts till sjukhus med ambulans. Enligt Region Halland bedöms skadorna som lindriga och mannen vårdas fortsatt på sjukhus.

I mannens bil färdades dessutom flera personer som blev vittnen till vansinnesdådet. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

– Det är ett allvarligt brott och vi lägger fortsatt stora resurser på det här ärendet, säger Peter Telemo.

Stor politiinnsats og jakt på bil pågår altså, ifølge Aftenbladets rapport. Ingen opplysninger er gitt om føreren av den ettersøkte bilen, til tross for at både offeret og andre passasjerer i bilen har sett vedkommende på kloss hold. Men alle later til å være enige om at det var en hvit bil.

«Delar av vägen har spärrats av och hundförare söker i området. Vid 21.30 uppger polisen att flera spår har säkrats vid brottsplatsen.

Har ni hittat kniven?

– Det kan jag inte kommentera, säger Peter Telemo.

Per kl. 23.30 er den hvite bilen ennå ikke funnet.

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.