Fire personer er skadd etter en brann i et siloanlegg på Toten tirsdag morgen. Tre er sendt til sykehus og en til legevakt. Brannen er ikke under kontroll.

Alle nødetater har rykket ut til stedet etter at det ble meldt om en eksplosjonsartet brann klokken 5.22 natt til tirsdag.

Det er opprettet en sikkerhetssone på 100 meter rundt brannstedet, og to husstander med tre personer er evakuert, opplyser politiet i Innlandet på Twitter.

– Det har pågått arbeid på stedet siden mandag ettermiddag. Det var allerede da en brann i siloanlegget. Så har det vært jobbet med å fjerne det som tidligere hadde brent. I den forbindelse har det oppstått en ny eksplosjonsartet brann, forteller operasjonsleder Haagen Løvseth i Innlandet politidistrikt til NTB.

En person har fått brann- og fallskader, men det totale skadeomfanget på de skadde er foreløpig uklart, opplyser operasjonslederen.

– Det skal være både ansatte og brannmannskap som er skadd, sier Løvseth.

Det jobbes med slokningsarbeid på stedet.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.