Nytt

Foto: Heiko Junge/Scanpix

Flere politifolk er sendt til legevakta for sjekk etter at de ble bitt og slått under en pågripelse i Bergen, skriver Bergens Tidende.

Politiet rykket tirsdag ettermiddag ut til Klostergarasjen i Bergen, etter meldinger om at en mann var blitt slått til. Den mistenkte gjerningsmannen og offeret kjente hverandre fra før av.

– I det politiet gjorde avhør av den fornærmede, så de den mistenkte gå forbi. Da patruljen så forsøkte å få kontroll på han, satt han seg kraftig til motverge, sier jourhavende jurist Ole Vallestad Emmerhoff i Vest politidistrikt til avisa.

Mannen skal både ha rettet slag mot politibetjentene og også bitt dem. Emmerhoff sier flere av dem ble sendt til legevakta for sjekk etter hendelsen. Ifølge ham har ingen av betjentene fått større skader.