Inngangspartiet på Sola helikopterterminal. Foto: Google maps.

Politiets bombegruppe er på vei til Stavanger lufthavn Sola etter funn av to gjenstander. Helikopterterminalen er evakuert, men flytrafikken går som normalt.

Politiet opplyser i en pressemelding at de klokken 10.45 fikk melding om to gjenstander som var funnet på helikopterporten på Sola.

– Vi har per nå en uavklart situasjon. Mer enn det kan jeg ikke gå ut med akkurat nå, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen.

Operasjonslederen presiserer at det ikke er grunn til bekymring for innbyggerne.

– Sørvest politidistrikt har vært i kontakt med politiets beredskapsressurser, og bombegruppen er nå på vei, sier Bjørnsen.

Politiet har evakuert og sperret av helikopterporten på Sola, samt sperret av et område med radius på 200 meter. Inngangen til parkeringshuset og taxifeltet er også stengt.

Ifølge Stavanger Aftenblad har foreløpig ikke hendelsen konsekvenser for flytrafikken. Passasjerer kommer seg inn til flyplassen som vanlig, men oppfordres til å forholde seg til rettledningen de eventuelt får hvis de blir stoppet på vei inn.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.