Nytt

Marjorie Greene, kongresskandidat for nordvestre Georgia, la ut en video på Facebook hvor hun advarer Antifa om å komme til hennes distrikt. Videoen var blitt sett over 2 millioner ganger da Facebook stengte den ned for brudd på reglene.

Den ligger fortsatt på youtube og også twitter slik at folk kan se hvor «farlig» den er. Trump har erklært Antifa for å være en innenlandsk terrororganisasjon.

Greene sier Facebook tillater videoer som viser hvordan Antifa går løs på fredelige borgere og ødelegger deres butikker. Det lar Facebook ligge ute. Men hvis noen sier de vil forsvare seg, er det voldelig.

«Facebook lets Antifa organize terrorist attacks on America and allows videos of innocent Americans being brutally attacked, but pulls my post down,» she told Fox News. «America is a country of law and order — not anarchy. Telling Antifa thugs to stay out of northwest Georgia is not a violation of Facebook.»

Project Veritas infiltrerte en Antifa-gruppe i Oregon som lærer ut medlemmene til å

Journalisten som infiltrerte Rose City Antifa sier de hadde et profesjonelt opplegg for trening av folk i våpen og kampsport. Det var ikke amatørskap. Noen profesjonelle må stå bak, sier journalisten.

George Soros Open Society Foundation nevnes ofte i sammenheng med både Black Lives Matter og Antifa.

Utenrikspolitisk rådgiver for Bernie Sanders kalte søndag D-dagen for den største Antifa-operasjonen i historien.

“June 6, 1944. Largest ANTIFA operation in history,” Duss wrote:

Det er ingen tvil om hvor hans sympati ligger.

Laura Logan sier propagandaen for Antifa er sjokkerende.

 

Kjøp Klanen her!