Nytt

Til tross for at CNN er på demonstrantenes side ble hovedkvarteret i Atlanta angrepet 29. mai. Foto: Dustin Chambers/Reuters/Scanpix

I Minneapolis fortsetter plyndring og vandalisering med nedbrenning av bygninger. Natt til lørdag spredte opptøyene seg til andre byer, som Atlanta der mobben gikk løs på hovedkvarteret til CNN.

En forklaring kan være at CNN sammenlignet arrestasjonen av ett av deres crew i Minneapolis i halvannen time med at George Floyd døde.

En større folkemengde samlet seg foran Det hvite hus i Washington og gikk løs på sikkerhetssperringene. På et tidspunt var det kunne virke som mengden ville storme gjerdet, var stemningen meget spent.

Senator Ted Cruz bemerker på Tucker Carlson Tonight at Minnesota og Minneapolis styres av Demokrater. De har arrestert fedre som spiller ball med barna sine for brudd på coronareglene. Men når folk svir av byen trekker de seg unna.

I tillegg må mediene slutte å hisse opp folk med å fortelle dem at de har rett til å gå amok, sa Cruz.

At også CNNs hovedkvarter ble angrepet er et tegn på at situasjonen er ute av kontroll.

Mediene har hisset til opprør mot Trump i snart fire år. Men når det kommer antar det andre former enn de kunne forestilt seg.

Les også

Les også