Nytt

Koronapandemien har nå krevd over 2.000 liv i Sverige, ifølge fungerende statsepidemiolog Anders Wallensten og Morgan Olofsson, kommunikasjonsdirektør i Myndigheten for samfunnsskydd och beredskap. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB scanpix

Koronapandemien har nå krevd 2.021 liv i Sverige, en økning på 84 det siste døgnet.

16.755 har hittil fått påvist koronasmitte i Sverige, en økning på 751 siden onsdag, opplyser landets helsemyndigheter.

– Om vi ser på gjennomsnittet de siste sju dagene, ligger dette stabilt, kanskje med en liten oppgang nå mot slutten. Vi får se hvordan det blir de neste dagene, sa fungerende statsepidemiolog Anders Wallensten da han la fram de siste tallene torsdag.

Sverige har nå 20 koronadødsfall per 100.000 innbyggere, mens Norge har 3,5, Finland 3,1 og Danmark 6,6.

 

Kjøp Klanen her!