99 år gamle Tom Moore samler inn penger til det britiske helsevesenet NHS ved hjelp av stålvilje og gåstol. I skrivende stund har han fått inn mer enn 100 millioner kroner. Captain Tom Moore har satt seg som mål å gå hundre lengder med gåstolen i sin bakhage (som er 25 meter lang) før han blir 100 år den 30. april. Han går 10 lengder om dagen.

Over 10 millioner pund har folk så langt betalt inn for den staute krigsveteranen og på et tidspunkt krasjet nettsiden på grunn av alle som ville betale for hans innsats. Nesten en halv million mennesker har donert penger.

Thanks for taking the time to visit ‘Tom’s 100th Birthday Walk For The NHS’ page.

Captain Tom Moore, is aiming to walk a hundred lengths of the back garden(which is 25m in length) before he is 100 years old at the end of the month.

So get behind Tom as he does 10 laps a day!

 

 

‘The response has been miraculous’, sier han. ‘It’s been a bit of a surprise and I am so grateful that everyone seems to want to support.’

That’s the spirit!

Daily Mail