Color Fantasy fra Color Line passerer Bastøy på vei sørover til Kiel i Tyskland 27. mai 2017. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix

Color Line innstiller all passasjertrafikk mellom Norge, Danmark, Tyskland og Sverige på grunn av tiltakene mot korona-pandemien.

All persontrafikk mellom Oslo og Kiel er innstilt fra lørdag med de to fergene Color Fantasy og Color Magic, opplyser rederiet.

Color Viking og den nye Color Hybrid-fergen innstiller all trafikk mellom Sandefjord og Strømstad søndag, mens SuperSpeed 1 mellom Kristiansand og Hirtshals blir innstilt fra mandag 16. mars.

Det er fremdeles lov å frakte varer og gods, så Color Line vil opprettholde trafikken med sine frakteskip på vanlig måte. Det omfatter også bilfergen SuperSpeed 2, som vil gå i sin ordinære rute med godstrafikk mellom Larvik og Hirtshals.

Fergen vil kun tillate passasjerer som er på vei til sine respektive hjemsteder å reise med SuperSpeed 2. Det er i tråd med det innførte regelverke

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.