Politiet i Stockholm rykket i natt ut etter tips om to innesperrede personer. Skjermdump Aftonbladet TV

Politiet fant i natt to blodige mennesker som var innelåst og bygget inne i et hemmelig kjellerrom i Stockholm. To personer er pågrepet, siktet for kidnapping.

Natt til mandag rykket både politi og den regionale innsatsstyrken ut til et kunstnerkollektiv på Södermalm i Stockholm, melder Expressen.

Det groteske funnet ble gjort da politiet fulgte blodspor ned kjellertrappen og forserte en ståldør. I et kjellerrom fant de to blodige personer som var bygget inne med lettvegger, ifølge avisen.

Två personer har gripits, varav en nu sitter anhållen, misstänkt för människorov på Södermalm, melder politiet i Stockholm i ettermiddag.

I følge Expressen er vedkommende mistenkt for kidnapping, der motivet antakelig har vært utpressing.

Polisen fick samtal om en misstänkt pågående misshandel på Södermalm. I samband med kontroll av uppgiften greps två personer, misstänkta för människorov. Två målsägare har förts till sjukhus för kontroll, melder avisen.

Det er forløpig ingen opplysninger om hvor hardt skadet de to innelåste personene er.

Kidnapping kan straffes med livstid i Sverige.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.