Politiet i Vestby søkte søndag rundt Bingoland hvor maskerte personer ranet til seg verdier. Foto: Tore Meek/NTB scanpix

Politiet ber om tips etter at Bingoland Vestby i Viken ble ranet søndag kveld. Søk og tekniske undersøkelser ble avsluttet klokka 23. Videoer skal gjennomgås.

Det var to menn som truet en ansatt med kniv og fikk med seg kontanter fra Bingoland Vestby søndag kveld. Den kvinnelige ansatte er fysisk uskadd.

– Hun ble godt ivaretatt av kolleger og fra vår side, sier operasjonsleder Trond Lorentzen til NTB mandag morgen. Han opplyser at gjerningspersonene fremdeles er på frifot og ber om tips hvis noen har sett noe i timen før ranet.

– Vi fikk inn meldingen klokka rundt 20.15, så det må ha vært i tiden før det. Begge de to er trolig av utenlandsk opprinnelse. Den ene mannen betegnes som høy og slank, over 190 centimeter. Den andre er noe lavere og kraftigere, rundt 170–175 centimeter høy. Begge hadde mørke gensere på seg og ansiktet delvis tildekket av skjerf, sier Lorentzen.

Politiet søkte i området med flere politienheter, blant annet med hunder og helikopter, før de avsluttet søket og tekniske undersøkelser i 23-tiden søndag kveld.

– Vi har sikret en del videoer fra nærområdet, og vi vil gå nøye gjennom disse i dag, sier Lorentzen til NTB.

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.