Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En bensinstasjon mellom Porsgrunn og Skien i Telemark ble ranet av minst to personer væpnet med flere våpen natt til torsdag. Politiet jobber med å få oversikt.

Politiet i Sørøst fikk melding om ranet klokka 4.36 torsdag av en kunde og vitne som kom inn på bensinstasjonen i sluttfasen av ranet.

– Det var to ranerne bevæpnet med pistol og kniver. Vi har kontroll på noen våpen. De stakk mest sannsynlig av i et kjøretøy. Politiet er nå på stedet som er avsperret for åstedsundersøkelser. Foreløpig har vi ikke så mange opplysninger å komme med, vi jobber fremdeles med å få oversikt over hvor mange som var på stedet mens det hele skjedde, og ikke minst sikre spor, inkludert videoopptak av alt, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen til NTB.

– Vi kan ikke si sikkert at ingen er fysisk skadd, men det er i så fall ikke alvorlig. Vi snakker med folk der nå. Det er ennå ikke avklart om de fikk noe med seg, eller i så fall hva de fikk med seg.

Politiet vil komme med mer informasjon etter hvert.

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.