Personene politiet jakter er mørke i huden, opplyser operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til VG.

En mann i tjueårene ble slått ned og en gutt fikk et kutt på nesa etter en slåsskamp på Løren torg i Oslo fredag kveld.

Det var ved 18.30-tiden at politiet fikk melding om at en person var slått ned i et slagsmål på Løren torg. Politiet rykket ut med mange patruljer og søkte med hundepatruljer etter gjerningspersoner.

Operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt sier til NTB at personen som ble slått ned, er våken og kjørt til legevakt.

Etter funn av en kniv og blodspor søkte politiet etter ytterligere én fornærmet i saken. Ved 21.30-tiden opplyser politiet at de har kommet i kontakt med en gutt med et kutt på nesa som har vært involvert i slåsskampen.

– Ingen av de fornærmede ønsker å forklare seg for politiet, og de er begge kjent for politiet fra tidligere, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Vitner har opplyst at mellom fem og sju personer løp fra området ved Løren torg etter slåsskampen. Personene skal være tidlig i 20-årene, men på grunn av mørket er vitnebeskrivelsene usikre, ifølge operasjonslederen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂