I en ny programserie har BBC filmet shiamuslimske imamer i Irak som selger barn til såkalte zawaj al-mutaa – «nytelsesekteskap».

BBCs undercover-reporter ble fortalt at det ikke var noe problem å gifte seg med småjenter fra ni år og oppover. Analsex er tillatt, for småjentene må beholde jomfrudommen.

“Nine years-old plus, there’s no problem at all. According to Sharia, there is no problem… Do what you desire.”

‘It’s up to you how you want to do it, she’s permitted to you. You’re allowed to perform from behind. Do what you desire.’

Nå har 17.000 protestert – ikke på at imamene selger småjenter, men på at BBC lar programmet ligge ute på internett!

En underskriftskampanje har i skrivende stund mottatt 17.494 underskrifter for å få fjernet BBC-dokumentaren som de mener stiller shiamuslimer og islam i et dårlig lys.

I URL-en ser vi at Mo K, som startet kampanjen, mener at dokumentaren var islamofobisk:

https://www.change.org/p/take-down-islamaphobic-bbc-documentary-take-down-isleading-bbc-documentary

 

Her er hele teksten som så mange har skrevet under på:

To the BBC,

When we asked for representation, we weren’t expecting this mockery.

The BBC have recently published a documentary titled ‘Iraq’s Secret Sex Trade’, in which they go undercover to reveal the heinous crimes committed by a number of men who claim to follow the Shia faith.

Instead of making a documentary about the world’s largest, peaceful, annual pilgrimage held in Iraq, hosting 20 million people each year; the BBC have decided to cherry-pick a handful of misguided men who do not represent Shia Islam in any way, shape or form to tarnish the image of Iraq and Shias worldwide. Ayatollah Sistani (a highly revered Shia cleric), who the oppressors claim to follow, strongly condemned the act. This is featured in the programme, but nonetheless his condemnation of the act was not stressed as much as the fact that the oppressors in the programme claim to be Shia.

Furthemore, the female interviewees featured in the programme were unaware of its purpose. They did not know that it was being used to belittle Shia Islam and they did not know their own words would be used against their faith. They were under the impression that they were complaining about their oppressors, not their religion.

To add insult to injury, the programme shows the holy shrines in Karbala several times, when the men buried in those shrines stood for peace and unity. Hussain (a.s) is the man Nelson Mandela looked to for inspiration when he was wrongfully imprisoned and yet, in this programme he is depicted as the reason why some find it acceptable to practice child prostitution!

The men in the programme should be ashamed of what they have done, but they are wrongful men who happen to identify as Shia, have offices outside shrines to manipulate people and are pimps, so why should 200 million people have their faith slandered on national television at prime time on Friday evenings as a consequence?

Please sign this petition if you stand with the Shia Muslims who feel that their religion is being gravely misunderstood. This is not just embarrassing, it is the utmost disrespect. To implicitly label us all as compliant with child prostitution is an absolute disgrace. Those who partake in these acts are not our Shias.

«Be respectful to women, for they are the mothers of mankind»-  Ali (a.s), father of Hussain (a.s)

«De som deltok i dette, er ikke shiaer», mener kampanjelederen. Selv om det altså var snakk om åtte imamer.

Men BBC står på sitt. En talsperson fra BBC sier at programmet ikke vil bli slettet, og kommenterte:

«Denne grundige etterforskningen ble gjennomført i løpet av en periode på elleve måneder og avslører den seksuelle utnyttelsen av barn og unge kvinner. Dokumentaren etterkommer alle BBCs redaksjonelle retningslinjer.»

I programmet beklager en ayatollah at disse nytelsesekteskapene forekommer:

«Hvis dette skjer slik dere beskriver det, så fordømmer vi det uten reservasjoner. Midlertidige ekteskap er ikke tillatt som et verktøy for å selge sex på en måte som nedvurderer kvinners verdighet og menneskelighet.»

Poenget med de midlertidige ekteskapene er selvfølgelig å utnytte kvinner som er i en svakere posisjon som følge av islam.

Eller vil de påstå at midlertidige ekteskap, sett bort fra nedverdigende sex-salg, ellers er en positiv ting for muslimske kvinner? Hva mener kvinnene om dette? Hvor mange av dem har med lyst og glede inngått et timelangt «nytelsesekteskap» hvor de selv har tatt intiativet? Ingen gjør det. Det er ikke ærbart for muslimske kvinner å engang ønske seg noe slikt. Det er jo derfor alle andre er horer, og de går med hijab for å vise hvor «rene» de er i sitt forhold til Allah og til menn.

Islam er, for mange muslimske menn, viktigere enn kvinners og småjenters velferd. BBC viste en dårlig side ved islam som tillot analvoldtekter av jenter så unge som ni år. Det er derfor en slik protestkampanje mot BBC kan motta så mange underskrifter. De føler seg krenket av de «islamofobe» som viser hvor rått og brutalt den «kjærlige» ideologien fungerer i praksis. Ingenting negativt ved islam kan noensinne innrømmes av troende muslimer. Det er mye lettere for dem å forsøke å stoppe munnen på dem som kritiserer.

Daily Mail

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!