FILE – In this Feb. 7, 2019 file photo, Cromwell High School track coach Brian Calhoun, left, speaks to transgender athlete Andraya Yearwood during a break at a meet at Hillhouse High School in New Haven, Conn. Three Connecticut girls who participate on high school track teams have filed a federal discrimination complaint against a statewide policy on transgender athletes, saying it has cost them top finishes in competitions and possibly college scholarships. (AP Photo/Pat Eaton-Robb, File)

Seksten år gamle Selina Soule fra Bloomfield, Connecticut har fått nok. Etter at hun feilet i å kvalifisere seg for finalen på 55 meter sprint i en regional konkurranse i New England mot to transkjønnede menn, har hun startet en aksjon mot menn i kvinneidretten.

Vi hører stadig historier om menn som «identifiserer seg som kvinner» som setter nye rekorder i kvinneidretten. Selina Soule ble tvunget til å konkurrere mot to utøvere født som menn, og hun var sjanseløs. De kvalifiserte seg begge til finalen, som Soule dermed bare kunne se langt etter, og hun uttaler  «Det vi ser er slutten for kvinneidretten»

Det er rekordene til Terry Miller fra Bulkeley High School, (Førsteplass på 100-meter på 11.72 I 2018, og mange flere rekorder) og  Andraya Yearwood, of Cromwell High School (som tok første plass på 100 meter for jenter i 2017, og har utslettet mange andre rekorder på kort tid) som har skapt harmen – for disse to utøverne er ikke akkurat utpregede, små og spinkle ungjenter. Tvert om faktisk.

I et intervju med Good Morning America uttalte Terry Miller at i stedet for å sutre, så bør jenter bare prøve litt hardere. Selina sier at å konkurrere mot transkjønnede er «hjerteskjærende» for biologiske kvinner, som vet at de er sjanseløse allerede før start.  Uansett hvor hardt de prøver eller trener, vil menn (som føler seg som kvinner) vinne.

«Rettferdig er ikke lenger normen. Sjansen til å avansere og vinne er over for vi som bare er jenter» 

«Jeg har mistet muligheter til å konkurrere på baner i verdensklasse. Jeg har mistet muligheten til å konkurrere foran trenere fra universiteter. Jeg har mistet muligheten til å bli lagt merke til, og muligheter til å vinne titler. Jeg vet at jeg ikke er den eneste jenta som har mistet muligheter. Det er utallige andre jenter som har misset stevner og titler, og mistet lysten til å konkurrere, fordi de vet at de aldri kan bli gode nok til å konkurrere mot slike utøvere.»

Heldigvis har Selina Soule bestemt seg for å sette ned foten. Med hjelp av organisasjonen Alliance Defending Freedom (ADF) Har Selina lagt inn en klage ved US Departement of Education Office for Civil Rights, som har gått med på å etterforske saken, noe også Tucker Carlson på Fox News omtalte i juni.

ADF har nå satt opp et opprop for å få Trump-administrasjonen og kongressmedlemmer til å ivareta den akademiske fremtiden og idretts-fremtiden for unge kvinnelige utøvere. Det er verd å merke seg at media har stilt seg på de transkjønnede side, og fremstiller Selina som en dårlig taper.

Når rettighetene til ekte kvinner er truet, da er det heller ikke en eneste «feminist» i sikte. For dem er det viktigere å ivareta interessene til menn som føler seg som kvinner, og dermed undergrave rettferdigheten og mulighetene til unge jenter, akkurat som «feministene» gjør overfor muslimske ungjenter.

 

Forhåndsbestill Kjell Skartveits bok her til spesialpris!


 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!