Nytt

All flytrafikk med Thomas Cook Airlines Scandinavia er innstilt og Thomas Cook Group har søkt om konkurs. Vingreiser har lagt ut informasjon på sine nettsider. Ca. 9.000 nordmenn er rammet av konkursen. Reiseforsikringer dekkes ikke av konkurs, men Ving opplyser at de jobber for at kundene skal få komme seg hjem raskt.

– Vårt fokus akkurat nå er å ta vare på berørte kunder, og vi forventer å ha mer informasjon i løpet av dagen. For mer detaljert informasjon om hva som gjelder for din reise, kan du se på ving.no eller i Ving-appen. Alle pakkereiser som er bestilt av Ving, er sikret av reisegarantien, opplyser selskapet på sine nettsider mandag morgen.

165.000 briter er strandet i utlandet. Det kan ta opptil 14 dager å få alle hjem og det blir den største repatrieringen i fredstid. De ferierende befinner seg i 18 forskjellige land.

Thomas Cook er verdens eldste reiseselskap og har 21.000 ansatte.

Daily Mail

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!