Video 1

En dansker har klippet sammen nyhetene på DR og TV2 11. og 12. september. Her sitter en kommandørkaptein i det danske forsvar, Jens Claus Hansen, og sier umiddelbart at det er eksplosjoner inne i bygningene som får tårnene til å rase. Programvertene deler denne oppfatningen og forfølger den i intervuer med andre. De skaper en forestilling om at dette er en legitim tanke. Her ser vi begynnelsen til det som skulle bli 9/11-truthers, dvs forestillingen om at amerikanerne selv sto bak.

Hva er bakgrunnen for en slik tanke? Den er selvsagt at for den toneangivende del av den vestlige elite var tanken på at Vesten var i krig med islam uutholdelig. De orket ikke forholde seg til det og la heller skylden på US Government. Dette var venstresidens svar på dagens Deep State-forestilling. Forskjellen er bare at denne aldri har latt seg bekrefte.

 

Jeg har klippet denne her film sammen med nyhedsklip som blive vist på DR1 den 11 & 12 September 2001. Der bliver fortalt op til flere gange i nyhedsklipene, at der var anbragt sprængladninger i de to Twin Towers. Og der efter går alt det i glemme bogen. Og nyhedsklippene, bliver ALDRIG igen vist på Dansk TV…. Hvorfor mon. ? ET LILLE CITAT FRA NIELS HARRIT Den 11 September 2001…. Den dag handler om vores civilisation, og det mener jeg dybt alvorligt. For hvis den forbrydelse ikke kommer til sin opklaring, så kan man heller ikke stoppe nogen af de processer den har sat i gang.

Jeg tolker det siste til å bety: Hvilke kort 9/11 gir USA til å gjøre mange ting som venstresiden er imot.