Nytt

To kvinnelige politibetjenter i Örebro ble angrepet da de skulle formidle et dødsbudskap til en familie i et «särskilt utsatt område».

Da familefaren i Vivalla tok imot budskapet reagerte han ikke med sorg, som politifolkene hadde forventet. Han ble istedet voldsom, mishandlet politifolkene og forsøkte deretter å kjøre på dem med bilen sin da de dro fra stedet, skriver Samhällsnytt.

Episoden inntraff 19. august i fjor. 51-årige Barzan Haidari er nå tiltalt for to tilfeller av grov vold og et forsøk på grov vold.

De to politifolkene var, områdets dårlige rykte til tross, helt uforberedte på den reaksjon som møtte dem da de skulle meddele at et familiemedlem var død. Haidari gikk rett til angrep med en gjenstand, og begge de to politikvinnene fikk flere harde slag mot hodet og ryggen.

Politifolkene klarte ikke å pågripe Haidari, men flyktet fra stedet med flere sårskader og rennende blod. Da kom Haidari etter. Han satte seg i bilen sin og prøvde å kjøre på politikvinnene, som lyktes i å komme unna.

Haidari ble senere pågrepet, men ble satt på frifot etter to dager.

Det fremgår ikke av rettsdokumentene hvem den døde var, eller på hvilken måte vedkommende døde, skriver Samhällsnytt.

 

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

 

Les også