Politiet på stedet etter at en mann ble knivstukket på Tøyen lørdag ettermiddag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Politiet leter etter en mann av afrikansk opprinnelse etter at en mann lørdag ettermiddag ble knivstukket i brystet da han spilte fotball på Tøyen i Oslo.

Gjerningsmannen er ikke identifisert, men han var kledd i rød-t-skjorte og grå joggebukse. Flere patruljer leter etter ham, melder NRK.

– Det var en som spilte fotball på banen som ble knivstukket av en som ikke spilte, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet skjedde knivstikkingen etter en krangel i kjølvannet av en takling under fotballkampen.

– Det kan ha vært etter en takling, men foreløpig er vi bare sikre på at dette har skjedd i forbindelse med en fotballkamp, sier vaktleder Mona Nordby ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NRK.

Nødetatene kom fort til stedet, og fornærmede ble behandlet av ambulansepersonell på stedet.

– Han er alvorlig skadd, men det er ikke livstruende, sier operasjonslederen.

Ved 18.30-tiden er politiet fremdeles på stedet hvor de foretar vitneavhør. De har god grunn til å tro at de som befinner seg på stedet har kjennskap til gjerningspersonen.

Den fornærmede er en mann i begynnelsen av 20-årene.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.