Border Force stanset to båter med 40 migranter fra Pakistan, Irak og Afghanistan ved kysten av Kent. Det er oppdaget 152 migranter som har kommet sjøveien så langt i juni. En talsperson fra Innenriksdepartementet kommenterte risikoen ved å ta seg over kanalen i småbåter. Denne illegale innvandringen er økende i Storbritannia.

 ‘Anyone crossing the Channel in a small boat is taking a huge risk with their life and the lives of their children.

‘It is an established principle that those in need of protection should claim asylum in the first safe country they reach and since January more than 35 people who arrived illegally in the UK in small boats have been returned to Europe.’

I Daily Mail har man som regel et stort og aktivt kommentarfelt. Denne gangen har de kun latt én kommentar få stå:

Daily Mail

Kjøp Jean Raspails «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.