Talsperson for Grønn Ungdom, Hulda Holtvedt under Miljøpartiet de grønne sitt landsmøte på Fornebu fredag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Landsstyret i Grønn Ungdom mener at nordmenn flyr alt for mye og at det bør innføres et kvotesystem for flyreiser der hver nordmann har tillatelse til tre reiser i året. I den første meldingen fra NTB sto det 2 (!) flyreiser i året.

Den grønne ungdommen mener tydeligvis at de rike kan fortsette som før. For hvis flytillatelser kan selges, så kan de vel også kjøpes? Eller skal de som ikke flyr få en slags belønning? Hva med alle vi som aldri reiser på cruise? Kan jeg få slette min cruisetillatelse og få igjen penger, eller kanskje jeg kan få bytte den inn i en dieselbil eller 100 flyreiser?

Spesielt gjennomtenkt kan man ikke si at det er. Det er vel derfor vi har disse «ungdomspartiene» hvor de kan trene og kvitte seg med de mest idiotiske ideene sine.

– Vi foreslår en 75 prosents reduksjon i flytrafikken fram mot 2030. Dette kan gjøres på ulike måter, men vi mener at et kvotesystem, der flytillatelser kan selges og slettes, er en mulig løsning, sier talsperson Hulda Holtvedt i Grønn Ungdom.

Grønn Ungdom må mer ut på tur i Norges natur. De vil ha høyhastighetstog i hele landet. Tror de at Norge er flatt?

Ungdomsorganisasjonens landsstyre gikk i helgen også inn for flyseteavgift på 600 kroner og rask utbygging av høyhastighetstog i hele landet. Alle tiltakene har som mål å begrense flytrafikken kraftig.

Holtvedt påpeker at det er viktig å bygge ut alternativer til fly.

Personlig mener jeg at alle de som stemmer på De Grønne burde slutte å fly med en eneste gang. Der forsvinner sykkelturen på Cuba og de spennende fotturene i Sør-Amerika! Helst vil jeg se dem sykle, gå eller til nød haike, men da kun med elbiler.

Fanatismen tar overhånd for en gruppe mennesker som vil bruke sin frihet til å styre alle andre med hard hånd.

Obs: Den siste NTB-meldingen kom som en korreksjon til den første hvor antall flyreiser var satt til 2 stk!

 

 

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!