Tegning: Karine Haaland

MDGs landsmøte slår full alarm om den nylig oppståtte miljøkrisen.

Miljøkrisen er forårsaket av en rekke hvite middelaldrende menn som har gått rundt og kastet ispapir på gaten, sier en opprømt partileder Nutte Biasberg-Thuntroll (11), for anledningen iført prikkete strømpebukse og musefletter.

Ved hjelp av organisasjonen «Rusken på nett» skal vi få ryddet opp i søpla! forteller Thunström. Stygge og farlige tanker fra hvite voksne menn fører til plast i havet, sier den tankefulle elleve-åringen og legger til at hun ser frem til islam og alt som er grønt og vakkert vil ta over makten. Unge kvinner elsker alt som er grønt.

Grønt symboliserer islam, sunnhet, yoga og smoothie, – en dag skal alle teite gamle voksne menn med hår i ørene bli borte, slår Thunfisk veslevoksent fast før hun springer inn for å spille minecraft på den vedfyrte i-pad’en sin

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂