Nytt

Foto: Google maps – krysset Nordsjøvegen og riksvei 44 hvor den knivstukkede ble funnet.

En mann ble funnet med stikkskader i et veikryss i Hå på Jæren fredag kveld. Politiet leter etter én eller flere gjerningspersoner.

Mannen ble først kjørt legevakt for behandling. Deretter ble han fraktet med ambulanse til Universitetsjukehuset i Stavanger hvor han blir tatt hånd om fredag kveld.

– Vi har en patrulje på sykehuset som vil forsøke å avhøre den skadde så snart det lar seg gjøre, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sørvest politidistrikt til NTB.

Han sier den fornærmede er en mann av utenlandsk opprinnelse, men har ingen videre opplysninger om ham. Den skadde ble funnet i et veikryss der riksvei 44 møter Nordsjøvegen i Hå. Ikke langt unna ligger Hå mottakssenter og hendelsen ble koblet til dette senteret, men politiet gikk senere bort fra denne forbindelsen.

– Vi søker etter den eller de som har gjort dette og etter mulige vitner, sier Skårland.

Han opplyser at flere ringte nødnummeret 112 på samme tid da knivstikkingen skjedde. Politiet varslet selv om hendelsen 19.14 og rykket ut til veikrysset hvor den skadde mannen var blitt funnet liggende utendørs med stikkskader.

– Vi vet ikke hvor åstedet for knivstikkingen er, men har ingen indikasjoner på at det skjedd på mottaket, sier Skårland.

Forhåndsbestill Oriana Fallacis bok her