Nytt

De som har lagt inn mobilnummeret sitt på Facebook har oppdaget at alle kan se nummeret deres. Valgmulighetene når du vil endre dette fra den automatiske innstillingen «alle» er til «venner av venner» eller «venner». Det er ikke noe alternativ for «ingen».

En talsperson for Facebook, Jay Nancarrow, fortalte Techcrunch at disse innstillingene ikke er nye, og at de gjelder for alle telefonnumre som er lagt til profilen.

Det betyr at dersom du har lagt til ditt nummer på Facebook, vil folk også kunne søke deg opp, uavhengig av om du benytter deg av 2-trinnsbekreftelse eller ikke.

På spørsmålet om Facebook vil tillate deres brukere å kunne skjule telefonnummeret fra alle, valgte de å svare at de ikke ønsker å kommentere på fremtidige planer.

Facebook deler også denne informasjonen med Instagram.

Digi.no    The Guardian

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!