Nytt

De israelske soldatene hadde foretatt arrestasjoner i Nima på Vestbredden da kjøretøyet deres fikk motorstopp. Påkjøringen av de israelske soldatene skjedde da de sto utenfor kjøretøyet og forsøkte å flytte på det. Den israelske hæren sa at dette skjedde klokken 03.30 og at det fra foreløpige undersøkelser ser ut til å ha vært et angrep på de israelske soldatene.

The ramming occurred near the village of N’ima at approximately 3:30 a.m. The army said that “from an initial investigation it appears to have been an attack.”

“Terrorists rammed their vehicle into a number of soldiers who had stopped by the side of the road at the entrance to the village,” the Israel Defense Forces said.

Den ene soldaten som ble kjørt ned er hardt skadet og en annen fikk lettere skader. De er begge rundt 20 år gamle.

De israelske soldatene skjøt mot bilen og drepte to av de tre palestinerne bak angrepet.

Etter angrepet oppsto det opptøyer i området og Hamas priste de tre terroristene som hadde angrepet israelerne. Israel forventer en økning i angrep på Gaza og Vestbredden i tiden som kommer fordi Hamas vil legge press på det forestående israelske valget. Hamas uttalte:

“The message of the young rebels in the West Bank is that they will not rest until the occupation is expelled and their holy places are liberated, and that the plans to Judaize Jerusalem will not stand”

The Times of Israel

Kjøp Holocaust-bokpakken fra Document Forlag her!