De seks sekundene av Trond Giske på dansegulvet er harmløse. Man må ønske å hisse seg opp for å bli det. Giske fikk spørsmål om hva han synes om Jonas Gahr Støres reaksjon, og svarte: -Det var vel ikke annet å vente fra den kanten.

 

Støre er stiv og tar ikke poengene slik en politiker skal. Han burde umiddelbart sett at dette er løskrutt. I stedet blåser han seg opp:

Vi er lei av å bruke tid og energi på denne typen saker, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre, etter at partiet igjen måtte håndtere et varsel om Trond Giske.

– Det er uheldig, og vi er lei av å bruke tid og energi på denne typen saker. De er konkludert, vi er ferdig med dem. Det burde påligge alle et ansvar å sørge for at vi nå kan bruke tid, energi og engasjement for det politiske arbeidet, sier Støre til NTB.

Han har forståelse for konklusjonen til valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti om at Giske likevel ikke innstilles til et sentralt verv i fylkeslaget, som medlem av arbeidsutvalget.

– Det som har fremkommet det siste døgnet, er et uttrykk for det de kaller dårlig dømmekraft. Det er jeg enig i og i lys av forhistorien er det nok til at den nødvendige tilliten ikke er der for å få et viktig verv, sier partilederen.

Støre og Hadia er ved å gjøre Giske en tjeneste. Han får nå sympatien.

-Er ikke Giske politisk død nå, spurte Dagsrevyen.

De skjønner heller ikke hva som foregår.

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂