Én mann er kritisk skadet og to menn er alvorlig skadet etter knivstikking i Storgata i Oslo i natt. Politiet jakter minst én gjerningsmann.

Politiet fikk det første varselet klokken 2.07. En mann lå på bakken etter å ha blitt knivstukket i Storgata i sentrum av hovedstaden.

– Han er sendt til sykehus i ambulanse Meldingen går på at han er knivstukket i magen, men skadeomfanget er ukjent. Han er på vei inn på akutten, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til VG.

Kort tid etter fikk politiet melding fra legevakten, om at det der hadde kommet inn ytterligere to personer med knivskader. Senere ble også disse kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus.

Det dreier seg om en mann i slutten av 30-årene og to menn i begynnelsen av 20-årene. En av dem er kritisk skadet, og de to andre er alvorlig skadet, ifølge operasjonsleder Pedersen.

– Ut fra de opplysningene vi har nå, har de tre vært en del av det samme knivslagsmålet. Men rollene her er foreløpig uklare. Dette er noe vi jobber med å finne ut av, blant annet gjennom vitneavhør, sier Pedersen.

Han sier at politiet jakter på en gjerningsmann som ble sett løpende fra åstedet. Ved 3.30-tiden har politiet kontrollert flere personer basert på vitnebeskrivelser, men fortsatt er ingen pågrepet.

Politiet har sperret av et større område, og tekniske og taktiske etterforskere jobber på stedet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂