Nytt

En mann i 70-årene ble knivstukket i Porsgrunn sentrum fredag kveld. Foreløpig er ingen pågrepet for ugjerningen, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.35 fredag kveld.

Det skal ikke ha vært noen vitner til hendelsen. Politiet jakter nå én eller flere gjerningspersoner.

– Nå arbeides det med å sikre åstedet, og krimteknikere er på vei ut. Dette skal ha skjedd like utenfor Porsgrunn sentrum, og vi vil ta kontakt med naboer i området for å høre om de har sett eller hørt noe, sa jourhavende jurist Cecilie Svorstøl i Sørøst politidistrikt til NTB fredag kveld.

Fornærmede var bevisst da han ble kjørt til sykehuset i Telemark. Litt etter klokken 1 opplyser Svorstøl at tilstanden hans er stabil, men at han ikke er avhørt ennå.

– Vi må avvente avhør over natten, men forhåpentligvis vil vi kunne snakke ham lørdag morgen, sier politiadvokaten. Hun sier politiet foreløpig ikke er kommet noe nærmere å identifisere eller pågripe den eller dem som sto bak knivstikkingen.

– Vi håper å få inn tips fra publikum, sier hun. Politiet er spesielt interessert i å høre fra vitner som kan ha vært i området ved Teknikergata på Osebakken mellom klokken 20.00 og 20.35.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!