Et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Nice har returnert til Arlanda-flyplassen etter at det ble ringt inn en bombetrussel, angivelig fra Oslo.

Flyet står nå på flyplassen og politi- og ambulansepersonell er på plass. Sveriges nasjonale innsatsstyrke er ifølge Aftonbladet også på vei til flyplassen.

Ifølge avisen mottok den svenske Sjö- och flygräddningscentralen trusselen klokka 10.39 torsdag, angivelig på telefon fra Oslo.

– Vi kan bekrefte at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice. Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet til Arlanda, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til NTB.

– Dette er nå en politisak, så ytterligere spørsmål må rettes til dem. Sikkerhet er Norwegians aller viktigste prioritet, sier hun.

Ifølge Johan Beischer ved Sjö- och flygräddningscentralen er det 169 personer om bord i flyet, som er av typen Boeing 737 og nå står parkert ved enden av en av rullebanene på Arlanda.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂