Tavle

Tegning: Karine Haaland.

Flere bønder i Gnidrebu i Kvåler er i harnisk etter at den kjente politikeren i helgen tok flere sauer som gikk på beite i Kvålerandstrandbu.

Vi så det var ho!!! heter det i en uttalelse fra de oppbrakte sauebøndene, som forteller at flere skal ha sett «kjerringa springe fra stedet» med «blod rundt kjeften» og kan gi livaktige skildringer av dette.

Listhaug skal ha vært lett gjenkjennelig på bl.a. den lange halen og de fæle horna som stakk opp fra hodet. Eldre folk i underholdningsavdelingen i NRK kan også fortelle at de har sett Listhaug i skikkelse av en enorm to-hodet svart katt med lysende øyne. «Troll-katta» sies å varsle hat og borgerlig flertall, heter det.

Ikke min skyld, sier Listhaug.

Sylvi Listhaug avviser nå at det var hun som startet andre verdenskrig.

Det var ikke jeg som startet andre verdenskrig, sier den kjente politikeren i en e-post til Hallingdansposten.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik raser nå mot Listhaug. «Den faens kjerringa kan juge så mye hun vil! Dette skal hun ikke få slippe unna med», sier Tusvik som planlegger å kle seg ut i Langbein-drakt allerede neste onsdag, i protest mot Listhaugs hatefulle retorikk.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her!