Nytt

Foto: Facebook

Tre marokkanske menn er pågrepet tirsdag, dagen etter at en norsk og en dansk student ble funnet drept i Marokko.

Den første mannen ble pågrepet i Marrakech. Alle tre er mistenkt for å være involvert i drapene. Dette melder NTB.

Helle Jespersen, moren til 24 år gamle Louisa Vesterager Jespersen, fortalte den danske avisen BT at hun hadde bedt datteren om ikke å reise på grunn av den «kaotiske situasjonen i Marokko».

»Vi havde ellers frarådet hende at tage derned, fordi det er sådan et kaotisk sted, og man har før hørt om folk, der er blevet slået ihjel dernede,« forteller Helle Jespersen.

Da politiet kom på døren på mandag og fortalte at datterens strupe hadde blitt kuttet, så brøt hun fullstendig sammen.

»Jeg sad sammen med mine tre børn og så julekalender. Pludselig er der en fra Norge, som kender Louisa, der skrev til min søn, om vi havde hørt fra Louisa, fordi en dansk og norsk kvinde var blevet dræbt i Marokko, hvor hun var taget ned for at holde jul. Vi sagde nej, og så skrev nordmanden, at det var godt, fordi der stod, at de pårørende var blevet underettet,« forteller Helle Jespersen.

Familien var lettet. Men 10 minutter senere ringte det på døren.

»Pludselig ringede det på døren, og da jeg gik ud og så, at der stod to betjente, vidste jeg, hvad der var sket. Jeg brød sammen og var helt grædefærdig. Det er hårdt, at hun har fået skåret halsen op, og man ikke ved, om hun har lidt,« sier en tydelig påvirket mor.

Området som de to jentene reiste i, blir betegnet som trygt for turister. Men samtidig skriver VG i et intervju med en kjentmann at dersom de to hadde hatt en guide med seg, ville han aldri ha gitt dem lov til å tilbringe natten i det avsidesliggende området der de ble funnet.

The Telegraph   BT

 

Gi Document en julegave!

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort:

Eller betal til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt vipps-nummer er 13629

For å støtte oss via Paypal gå til vår Støtt Oss-side.