Nytt

En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter at han ble funnet liggende på bakken etter en voldsepisode i Bergen mandag kveld. En mann i 20-årene er pågrepet.

Mannen i 50-årene ble mandag kveld funnet liggende skadd på bakken, hvor han blødde fra munnen. Han er blitt sendt til Haukeland universitetssjukehus for undersøkelser.

– Ut fra foreløpige opplysninger kan det virke som om vedkommende er blitt utsatt for vold. En mann i 20-årene er så langt pågrepet i saken, skriver Vest politidistrikt påTwitter.

Politiet har så langt ikke avhørt den skadde mannen, som skal ha vært påvirket av alkohol.

Hendelsesforløpet er ukjent for politiet.

Mandag kveld var en rekke politiressurser på stedet, skriverBergensavisen. Politiet avhørte folk i området og gjorde krimtekniske undersøkelser, ifølge en nabo avisen har snakket med.

– Foreløpig har vi veldig lite å gå på, men vi sjekker blant annet mannens omgangskrets. Det er ukjent om partene kjenner hverandre, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til avisen.

Hendelsen skjedde i Nedre Krohnegården, vest i Bergen klokken 19.10. Politiet meldte først om hendelsen klokken 1.21 natt til tirsdag.