Politiet på Majorstuen i Oslo har pågrepet sju personer i alderen 15 til 21 år. De sju er siktet for å ha ranet en rekke ungdommer på Oslos vestkant.

I løpet av en periode på bare noen uker i høst er en rekke personer blitt utsatt for vold, trusler og fått frastjålet verdisaker innenfor et mindre geografisk område på Oslos vestkant, melder NRK. 18. oktober ble sju personer pågrepet og siktet i saken.

Påtaleansvarlig Arne Valdemar Nielsen bekrefter overfor NRK at både ransofrene og de siktede i saken er unge.

– Vi har hatt en runde med pågripelser, og har gjennomført flere avhør. Vi pågrep og siktet sju personer på ulike De siktede i saken er i alderen 15 til 21 år gamle. De fornærmede i saken er unge, i samme aldersgruppe som de som er pågrepet, sier Nielsen.

Politiadvokaten sier at de knytter de sju siktede til minst sju forskjellige ranssaker. Flere av ranene har ifølge politiet blitt begått i nærheten av T-banestasjoner og kommunikasjonspunkter på Oslos vestkant.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!