Nytt

Politiet ber vitner melde seg etter at en kvinne skal ha blitt utsatt for vold av flere menn i sentrum av Kristiansand natt til søndag.

– Hun er ikke alvorlig skadd, men det har utvilsomt skjedd et eller annet. Kvinnen var blodig, synlig oppskaket og hadde litt opprevet tøy, sier operasjonsleder Kurt Odde i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Hendelsen skjedde i Havnegata i Kristiansand sentrum i 2-tiden natt til søndag. Politiet ble kontaktet av Natteravnene, som trolig hadde møtt kvinnen like etter hendelsen. Ifølge politiet skjedde overfallet sannsynligvis et sted mellom Parko og Caledonien.

– Vi har fått opplysninger om at flere menn var involvert. Vi har ikke fått noen god beskrivelse av disse personene, men politiet ber folk som kan sett noe om å ta kontakt, sier Odde.

Forhåndsbestill Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!