Tavle

Illustrasjonsfoto: Pixabay.

Det er ikke bare i Norge at unge afghanere i «særlige risikogrupper» går løs på hverandre.

Mandag kveld kom det til et slagsmål mellom migranter på en lekeplass i bydelen Alturfahr i Linz, Østerrike. Tildragelsen kulminerte idet en 19 år gammel afghaner falt om i en sandkasse med en kniv i brystet.

19-åringen levde fortsatt da ambulanse kom til stedet, skriver Kronen Zeitung, men livet stod ikke til å redde. De andre som hadde befunnet seg på åstedet, hadde i mellomtiden forsvunnet på syklene sine.

Politiet har takket være øyenvitners nøyaktige beskrivelser av de involverte pågrepet en 16 år gammel afghaner, som er mistenkt for drapet på sin landsmann. To andre mistenkte er fremdeles ettersøkt.

Det ble funnet narkotika på den drepte 19-åringen.

Om man skal velge seg ut et bilde på hvor dypt Europa har sunket, så er kanskje liket av en sentralasiatisk tenåring med narkotika på seg i en sandkasse på en offentlig lekeplass i Linz, med en kniv plantet i brystet av en annen sentralasiatisk tenåring, like bra som noe annet.

 
 

Støtt Document 😊

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Bestill Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!