Nytt

Frp-leder Siv Jensen sier hennes første tanke da Jonas Gahr Støre nylig tenkte høyt om en mulig regjeringskrise i høst, var at Ap-lederen hadde fått solstikk.

– I ferien har jeg fått med meg at Jonas Gahr Støre nå vil bli statsminister i løpet av høsten. Vi har jo hatt en utrolig flott sommer, så min første tanke var at Støre må ha fått solstikk, sa Jensen i sin tale til Fremskrittspartiets Ungdoms (FpU) sommerleir i Lillesand fredag.

Støre viste til at Stortinget i august skal ha åpen høring om Riksrevisjonens knusende kritikk av manglende terrorsikring, da han overfor TV 2 nylig uttalte at Arbeiderpartiet står klar til å ta ansvaret dersom det oppstår en situasjon der regjeringen mister grunnlaget i Stortinget.

– Har Støre glemt valgresultatet fra i fjor? Har han glemt at det siden bare har gått nedover på meningsmålingene? – spurte Jensen i talen til FpU-erne.

– Lederen for Arbeiderpartiet skal selvsagt få lov til å ha ambisjoner, men Norge styres bedre med Frp ved roret, lød budskapet til partiets ungdomsorganisasjon.