Retten i Glostrup har tirsdag dømt fire personer for virke og hensigt til at tilslutte sig Islamisk Stat ved at rejse til Tyrkiet og ind i Syrien. To af de fire mister dansk statsborgerskab og udvises for bestandigt. Det samme gør en kvinde der ikke har dansk statsborgerskab. En fjerde er dansk statsborger. Alle fire fik derudover en fængelsstraf på tre år.

En 21-årig mand, der havde dansk og marokkansk statsborgerskab, og en 19-årig mand, der havde dansk og algerisk statsborgerskab, blev frakendt deres danske indfødsret og udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandig, mens den 22-årige kvinde, der ikke var dansk statsborger, blev udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandig.

Dom – Retten i Glostrup

DR undgår, at bruge vendingen Islamisk Stat i deres overskrift.

Nåede aldrig højborg i Syrien: Tre personer udvises af Danmark for IS-støtte

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

 

Bestill Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!