Foto: Google Maps

En kvinne i 70-årene er fløyet til Ullevål sykehus etter å ha blitt knivstukket i halsen i Sarpsborg i Østfold. Politiet jakter på en gjerningsmann.

Kvinnen skal være knivstukket i halsen, men skadeomfanget er ikke kjent, opplyser politiet på Twitter. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad er kvinnen i 70-årene.

– Vi har ingen konkrete holdepunkter på en gjerningsmann. Vi etterforsker saken, sier operasjonsleder Ronny Årstein til NTB.

– Vi fikk melding klokken 22.04. Nå sjekker vi videoovervåking og snakker med vitner, sier Årstein videre.

– Uklart hva hun gjorde der

Det skal ha vært en leieboer på den aktuelle adressen som varslet politiet om hendelsen. Leieboeren skal ha hørt kvinnens rop om hjelp og ringt politiet, skriver SA.

Politiets innsatsleder Johnny Sannes sier til avisen at kvinnen som er knivstukket, ikke skal bo på stedet. Huseier skal være bortreist, og det er uklart hva hun gjorde der.

Store styrker

Det var en stor aksjon i boligområdet etter at meldingen om hendelsen kom mandag kveld.

En mann løp fra stedet, og politiet ønsker tips. Sarpsborg Arbeiderblad meldte at det var store styrker i sving på stedet, som er et boligfelt på Bede utenfor Sarpsborg sentrum. Et politihelikopter var med i søket etter gjerningsmannen, men det er avsluttet.

– En nabo på stedet forteller at politiet var utstyrt med hjelmer og skjold. De har fått beskjed om å gå inn og låse dører, opplyste avisas fotograf.

Politiet skriver på Twitter:

 

 

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!