(Arkivbilde)

Lokale Frp-politikere hyllet Sylvi Listhaug under fylkesårsmøtet i Møre og Romsdal Fremskrittsparti lørdag.

Justis- og innvandringsminister Sylvi Listhaug kommenterte Arbeiderpartiets plutselige interesse for å skjerpe innvandrings- og integreringspolitikken, skriver NRK:

– Jeg må si at jeg liker det jeg hører fra Arbeiderpartiet om innvandring nå. Under valgkampen var det jo ikke måte på hvor ille vi var. Vi ble demonisert. Nå høres det nesten ut som de har gått på kurs hos meg.

– Alle dommedagsprofetiene fra 2013 har slått feil. Det har vært en krevende tid å styre landet. Derfor er det ekstra imponerende at regjeringen ble gjenvalgt i 2017.

Møre og Romsdal, Frps sterkeste fylke, oppsummerte stortingsvalget og regjeringsforhandlingene som førte Venstre inn i regjeringen.

Partiets to toppkandidater fra valget i høst, Listhaug og Jon Georg Dale, møtte de lokale tillitsvalgte i Geiranger. De kom til sine egne; det vanket mye ros for måten de hadde frontet partiet på under valgkampen.

De 90 delegatene hadde sett frem til møtet med Sylvi Listhaug, og justis- og innvandringsministeren leverte varene til trampeklapp, ifølge NRK.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂