En politimann står vakt etter at politiet pågrep knivmannen utenfor Buckingham Palace fredag kveld. Foto: Hannah McKay / Reuters / Scanpix

En mann er pågrepet etter å ha angrepet to politibetjenter med noe som lignet et sverd utenfor Buckingham Palace, melder britiske medier.

Angrepet skjedde foran øynene på sjokkerte turister, skriver avisen Daily Mirror. Øyenvitner forteller at mannen var bevæpnet med noe som så ut som et sverd eller en machete, men det er ikke bekreftet av politiet.

Politiet i London skriver på Twitter at mannen er pågrepet og siktet for angrep på polititjenestemenn. De to politibetjentene fikk lettere skader da de pågrep mannen. Ingen andre personer har kommet til skade, opplyser politiet.

Angrepet skjedde om lag en time etter et lignende angrep i Brussel, der en mann angrep to soldater med kniv. Soldatene skjøt mannen, som døde på sykehus av skadene.

Angrepet i Brussel behandles som en terrorhendelse, men politiet i London sier det er for tidlig å si noe om hvorvidt hendelsen ved Buckingham Palace er terrorrelatert.