Bildet: Når politiet rykker ut midt på Majorstua vekker det oppsikt. De to kjørebanene mot Smestad er sperret av utrykningsbiler. Foto: Tatt av øyenvitne som jobber i KPMG-bygget. 

En person ble i morgentimene skutt på Majorstua, i Sørkedalsveien. Politiet slo seg inn i boligkomplekset gjennom en glassdør. Den sårede er kjørt til sykehus og politiet jakter på gjerningsmannen.

Skyting nesten ned ved Majorstu-krysset i 0800-tiden fører til full utrykning og vekker stor oppsikt/frykt.

Politiet fikk melding om skytingen 0815, rapporterer NTB:

Det var en forbipasserende som meldte ifra om hendelsen, opplyser Aune.

Innsatsleder på stedet opplyser at hendelsen trolig skjedde i en trappeoppgang. Men at den fornærmede tok seg ut på gaten. (….)

Personen som er skutt skal være ved bevissthet og brakt til Ullevål sykehus, men tilstanden og skadeomfanget er ukjent.

– Han er ved bevissthet og våken. Men det er for tidlig å si noe mer, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB i 9-tiden.

Politiet som søker med flere patruljer i området, sier til NTB at de ikke kan utelukke at det er flere gjerningspersoner som står bak. (NTB)

Når Aune sier at «det var flere personer i området da hendelsen skjedde», tyder det på at politiet vet mer enn de sier om hvem som skjøt og hvem som ble truffet.

Aftenposten sier at en buss ble truffet «på undersiden». Det er vanskelig å forstå.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂