Nytt

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt angrepet med kniv på et tog i Sverige. En mann er pågrepet og siktet i saken.

Angrepet skjedde på et tog mellom Stockholm og Hallsberg lørdag kveld.

Ifølge politiets pressetalskvinne Matilda Isaksson ble en mann knivstukket i magen av en annen mann som deretter hoppet av toget på Bålsta stasjon. Gjerningsmannen sprang deretter fra togstasjonen, men kort tid etterpå ble den antatte gjerningsmannen pågrepet.

Mannen som ble knivstukket, er sendt til sykehus med alvorlige skader.

Motivet for angrepet er ikke kjent, og politiet vil ifølge Aftonbladet ikke svare på om det dreier seg om en terrorhandling.

Øyenvitner forteller at hendelsen startet med at gjerningsmannen ikke kunne vise fram gyldig billett til togkonduktøren. Mannen hisset seg opp, og knivstakk deretter en annen passasjer som blandet seg inn.

(©NTB)

Les også