Nytt

Al Amin Sultan fikk en livstidsdom i Sverige etter å ha reist til Syria og deltatt i jihad som blant annet inkluderte å kappe hodene av folk. Han skal ha uttrykt stor glede over drapene, ifølge anklageren. Men nå er livet blitt tøft for lille Sultan. For det viser seg at det er hårreisende tilstander i det svenske fengselet. Kiosken selger nemlig bare sjampo for «vestlig» hår, ifølge Sultan.

Hårsåre Sultan søkte om å få bestille sjampo som var bedre tilpasset hans hår (jihad-sjampo?), men fikk nei. Så nå har Sultan klaget. Dette er diskriminering.

Er det noe slikt Sultan tenker på? Ideell for selvmordsbombere som aldri kom så langt. 

Livstidsdömde terroristen Al Amin Sultan, 32, anser att kiosken på Kumlaanstalten bara har schampo för ”västerländskt hår”. Han ansökte därför om att beställa schampo som är mer anpassat till hans hår – men fick nobben av Kriminalvården. Nu har han överklagat beslutet till förvaltningsrätten.

I slutten av januar begjærte Sultan at beslutningen ble omgjort.

Han skrev att ”hans hår skiljer sig från västerländskt hår och att utbudet i kiosken är direkt inriktat på västerländskt hår och inte hans. Han menar att detta utgör en form av diskriminering”, står det i ett formellt beslut från Kriminalvården i mitten av mars i år, då hans ansökan återigen avslogs.

Nå går Sultan rettens vei for å «riktig» sjampo.  Anken er sent til Förvaltningsrätten i Karlstad.

Mens europeiske fengseler fylles opp av umenneskelige jihadister som Sultan, så brukes skattepengene til å gi dem sjansen til å krangle om hva slags sjampo de får. Det er så man får lyst til å rive av seg håret.

Kanskje det ville være en løsning for Sultan også?

Aftonbladet  Daily Mail