I hjulsporene etter London-terroren minner BBCs folkekjære programleder Andrew Neil om at landets viktigste mennesker ikke er de rike, mektige eller berømte, men dem som styrter til for å stanse vår sivilisasjons fiender, mens resten rømmer unna.

Neil berømmer særlig den drepte politimannen og eks-soldaten Keith Palmer. Han henvender seg så til våre kulturelle fiender.

… I know there are still some jihadi johnniess out there who think they will eventually triumph because their love of death is greater than our love of life.

So let me just say to them, do you have any idea who you’re dealing with? This is the country that stood up alone to the might of the Luftwaffe, airforce of the greatest evil mankind has ever known. If you think we are going to be cowed by some pathetic poundland terrorist in a car with a knife then you’re as delusional as you are malevolent…

Det er over 3000 muslimer i Storbritannia som er under 24-timers overvåkning, 450 IS-jihadister har fått returnere til UK, 50.000 lastet ned Inspire, al-Qaidas nettmagasin, som bl.a. gir leksjoner om lastebilterror.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂