Et eldre norsk ektepar ble angrepet med øks og kniv av tre ukjente menn i Töckfors mandag kveld. Det hele begynte da de tre mennene kjørte forbi det norske paret, men havnet i grøfta.

oks-i-sverige

De angrep det norske paret, som om det var deres feil. Først gikk de løs på mannen, deretter kvinnen som flyktet inn i en godteributikk. De kastet en øks etter henne og traff henne i bakhodet.

En av gärningsmännen kastade en yxa i bakhuvudet på kvinnan efter att hon kommit in i lokalen.

– Hon fick yxan i bakhuvudet med med den flata sidan före så det har inte blivit några större skador, säger Christer Magnusson.

Därefter gav sig en eller flera av gärningsmännen på mannen som hade följt efter in i godisaffären.

– De hotade honom med kniv, säger Christer Magnusson.

Efter att det äldre paret attackerats i godisaffären har gärningsmännen lyckats stjäla parets bil – som de använt för att fly brottsplatsen.

– De har tagit deras bil och åkt mot Norge, säger Christer Magnusson.

Norsk politi er også på utkikk etter mennene.

Svensk politi forstår ingenting av hendelsen, men så får de heller ikke lov å tenke høyt. Det har vært flere slike helt vanvittige episider i trafikken, med mennesker som går løs på andre. Det finnes et mønster, men politiet får ikke lov til å artikulere det.

Vad som orsakat attacken är höljt i dunkel, enligt polisen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article24004914.ab

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.