Nytt

To homofile menn ble overfalt og den ene ble knivstukket av tre unge menn med Midtøsten-bakgrunn, under forberedelsene til Pride-festivalen i Stockholm. Det er en av disse hendelser som betyr mer enn bare angrepet på de to.

Det er et signal om at gutter med muslimsk bakgrunn tør å gi seg på homofile menn, og knivstikke dem, på offentlig plass. Det skjer i tilknyting til en festival og budskapet synes klart: Dere har ikke noe med å vise dere offentlig.

Svensk politi og etablerte medier bagatelliserer, så man ikke får tak i hvor alvorlig disse angrepene er. De er et angrep på individualismen og samfunnets friheter.

Slik skrev Dagens Nyheter:

Det var strax efter midnatt som de tre gärningsmännen närmade sig paret på Zinkens väg vid Tantolunden i Stockholm genom att först fråga efter vägen. Sedan bad de att få låna en mobiltelefon.

– Efter det börjar oförskämdheterna och gärningsmännen uttalar sig negativt om parets sexuella läggning. Paret rånas på mobiltelefoner och värdesaker. Plötsligt tar en av gärningsmännen fram en kniv och hugger den ena av männen i magen, säger Mikael Ekman.

Paret, som är mellan 25 och 30 år gamla, flyr chockade från platsen och lyckas så småningom tillkalla ambulans. Den knivskurne mannen förs till Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

DN skriver, i overensstemmelse med fast praksis, om tre unge ukjente i 20-årsalderen. Til tross for at man vet mye mer. Robstens blogg skriver feks.:

Nattens händelse var inte bara ett hatbrott mot homosexuella, utan även ett hatbrott mot svenskar. Det är ett utmärkt exempel på det hat och oprovocerade våld mot både svenskar och homosexuella, som utomeuropeisk invandring är ekvivalent med.

Självklart har ingen av de stora tidningarna eller nyhetskällorna avslöjat att det handlade om tre araber som utförde handlingen mot två svenskar, och inte heller hur dessa araber förnedrade de två männen och deras nationalitet, t.o.m. en lång stund efter att en av dem låg knivhuggen på marken. Detta trots att dessa tidningar mycket väl har delgivits alla dessa detaljer.

Under knivmisshandeln säger araberna bl.a. till offren att «alla svenskar är bögar», medan de sticker kniven i den ena av dem, helt oprovocerat.

I tidningen beskrivs det som ett «hatbrott» bara för att offren var homosexuella, men om det hade handlat om heterosexuella svenskar så hade det minsann inte kallats hatbrott, trots att det uppfyllde hela definitionen på detsamma, d.v.s. att gärningsmännen under brottet uttalar ett hat eller en bakomliggande orsak till angreppet baserat på offrens etnicitet. Nej, för våra kära politiker har nämligen sett till att lägga in ett undantag i lagen om «hatbrott», nämligen att det inte räknas om offren är svenska, även om de just angrips för sin etnicitet, just snyggt va?

Samtidigt har man inom svensk media en obrytbar regel om att aldrig nämna angripares och brottslingars etnicitet så länge som de inte är svenska. Just två fina undantag stipulerade av vår kära politiska ledning och dess manipulerande media, utformade för att ytterligare snabba på avsvenskningen och förtrycket mot landets invånare.

På precis detta sätt tystas ständigt sanningen om dagens hat och råa våld mot svenskar ned av media. Sanningen är att saker som detta pågår och händer konstant i dagens «mångkulturella» samhälle, och sanningen är även att just detta hat mot homosexuella och det kvinnoförtryck som media på samma gång ständigt skriker högt om och fördömer, till en extremt stor majoritet består av direktimport från utomeuropeiska länder.

At Robsten skriver «svensker» er forståelig, men jeg skulle likt om han skrev – vanlige borgere. Disse menneskene angriper også om det er folk fra deres egen bakgrunn som er «bøger». Det er det at de våger å gi uttrykk for deres seksualitet som er utålelig provoserende. Derfor er angrepet et angrep på alle frie borgere. Men en del mennesker fra Midtøsten og andre steder har bare forakt til overs for borgere i et fritt samfunn.


Hatbrottet i Tantolunden – Ett tips har kommit in