I Akers Avis kan vi lese om tre groruddalsbydeler som troner på uføretrygdtoppen i Oslo. Disse er Stovner, Alna og Grorud. Bydel Bjerke nevnes som den bydelen med størst nedgang i uføretrygdede, men Akers Avis skriver ikke noe om hvor mange prosent uføretrygdede bydelen har.

Suksesshistoriene om det multikulturelle samfunnet uteblir stadig.

Fersk statistikk fra NAV Oslo viser at 9,7 prosent av Stovners befolkning mottok uføretrygd ved utgangen av juni måned. Rett bak følger bydelene Alna med 9,3 prosent og Grorud med 8,9 prosent. Bydelene med lavest andel uføre har St. Hanshaugen, Frogner og Nordre Aker med henholdsvis 2,8 prosent, 3,4 prosent og 3,6 prosent.

groruddalen.no

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂