En fransk kvinne og hennes tre døtre mellom 8 og 14 år ble tirsdag formiddag knivstukket og skadet av en 37 år gammel marokkanskfødt mann på et feriested i Garde-Colombe i de franske Alpene, skriver L’Express.

Voldsmannen – som bor i Paris – er blitt arrestert, mens de fire ofrene er lagt inn på sykehus. Den yngste av jentene er blitt fraktet helt til Grenoble med en punktert lunge. Et psykologisk kriseteam er blitt satt opp på stedet, hvor folk er i sjokk.

Den innledende etterforskningen tydet på at bakgrunnen for knivstikkingen hadde å gjøre med ofrenes påkledning. Dette blir imidlertid dementert av statsadvokat Raphaël Balland, i følge Le Dauphiné, som live-blogger om saken.

Det vil uunngåelig næres mistanke om at den første versjonen blir lagt lokk på for ikke å piske opp den allerede spente stemningen i Frankrike.

 

Oppdatering: Klokken 17.44 opplyser Le Dauphiné at ugjerningsmannen skal hete Mohamed Boufarkouch, og at han var ukjent for sikkerhetsmyndighetene.

 

L’Express Le Dauphiné The Telegraph

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂